Hej

 

Vi som driver detta företag heter Jerry och Marie-Louise.

Namnet på vår firma kommer ifrån min (Jerry) mormor och morfars hundkennel. Denna har vi idag tagit över. Vår kennel heter Kwilo Kennel. När vi skulle välja namn på vårt företag så fick vi inte något namn godkänt. Så vi provade att ta vårt kennelnamn. Och det gick ju rätt bra.

Vi har i dagarna öppnat en riktig butik i bromölla. Där har vi massor av andra produkter som inte finns med på webben. Adressen hit är Industrigatan 7, 29539 Bromölla. 

Jag, Jerry är idag som man säger mellan 2 jobb. Men har jakt och hundar som ett stort intresse. Är 39 år ung. Har jagat sedan ja var liten knatte. Vi har idag 4 wachtelhundar. Som ni säkert förstår ligger hundjakten mej närmast. Men jag tackar aldrig nej när annan jakt erbjuds. Själv jagar jag i hela södra sverige. Tar många hundförar uppdrag i skåne, blekinge, småland och östergötland. Vi jagar även en hel del fågel. Fasan, änder och gäss. Gässen är väl den fågel som är svårast att överlista. Men eftersom jag har firman får jag prova massor av olika tillbehör. En del bra, men även en del väldigt dåliga. Lockpipor ligger mej varmt om hjärtat. Även där finns det en uppsjö med dåliga pipor. Vi försöker att prova allt vi säljer i butiken för att ni kunder ska få det bästa.

Marie-Louise, 51 år ung. Hon jobbar som industri arbetare. Hon har blivit "intvingad" på denna bana. Men hon var inte så svårövertalad heller. Hennes största intresse är bockjakten. Där trivs hon bäst.

Vi bor strax söder om kristianstad, skåne län i en villa.

Mvh Jerry & Marie-Louise

 

Drift & produktion:
Wikinggruppen
start